Танці як засіб для схуднення

Танці з давніх-давен відомі як найкращий засіб підняття настрою і порятунку від сумних думок. В даний час доведено, що будь-які танці зміцнюють м’язовий тонус, покращують кровообіг, стан шкіри, сприяють схуднення. Зараз займатися танцями ви можете у будь-якому фітнес клубі чи спеціалізованій школі. Вибирайте танцювальний напрямок до душі: східні, вуличні танці, стрип, хіп – хоп, латина тощо.

Для занять танцями немає вікових обмежень, тому використовувати їх для позбавлення стресу та покращення загального стану здоров’я може абсолютно будь-яка людина. Танцювальні рухи позитивно впливають на цілу низку систем в організмі: лімфатичну, кровоносну, дихальну, нервову.

На користь танцювальних тренувань говорить радий незаперечних фактів. Наприклад, година таких занять допомагає спалити понад 500 кілокалорій. За півгодини танців ви відчуєте, що настрій значно підвищився, тому що в організмі почав вироблятися ендорфін, відомий як гормон радості. Під час танцювального тренування ви непомітно пропрацюєте практично всі групи м’язів. Вам не доведеться використовувати жодних додаткових обтяжувачів та пристроїв, щоб тіло відчуло максимальне навантаження. До того ж нині так багато суперечок, яке навантаження краще: аеробне, силове або кардіо. Під час танців ви відчуєте як мінімум дві з них відразу ж: аеробну та кардіо.

Якщо ви використовуєте танці як засіб для схуднення, то обов’язково підкоригуйте власний режим харчування: приберіть солодке, борошняне, солоне, смажене, а також фаст-фуд та лимонади. Це допоможе посилити ефект від занять, і ви значно швидше створите міцний корсет і скинете непотрібні кілограми.