Чи не влаштовує фігура? Займіться фітнесом!

Багато жінок, м’яко кажучи, не в захваті від своєї постаті. Але ж так хочеться бути красивою, стрункою та привабливою, щоб притягувати до себе чоловіків, наче магніт та заздрісні погляди суперниць. Чи не влаштовує фігура? Займіться фітнесом!
Якщо ви щойно записалися до фітнес-клубу, то не варто перегинати ціпок, виснажуючи свій організм щоденними тренуваннями. Ні до чого хорошого це не спричинить. Та мета, яку ви собі встановили, вимагає особливої ​​уваги і поетапний підхід. Почніть заняття із ознайомлювальних програм. Подібні “класи” (в аеробіці так називають 1 заняття) проводяться 2-3 рази на тиждень по 30-40 хвилин. Спочатку необхідно освоїти техніку базових кроків та зміцнити м’язовий корсет, підвищивши рівень витривалості. Позаймавшись один місяць за такою програмою, можна переходити до груп силової аеробіки.

Якщо вашою метою є стрункі ноги та підтягнуті сідниці, то найбільш ефективною для вас буде степ-аеробіка. На таких тренуваннях використовують спеціальну “сходинку” із регульованою висотою, яка залежить від рівня вашої підготовки. Займаючись подібним видом аеробіки, ви повинні вивчити базові кроки та комбінації, тому вступний курс пройти потрібно буде в обов’язковому порядку. Повірте, що коли ви перейдете на другий щабель, то почуватиметеся як риба у воді.

Примітно, що степ-тренування на найскладнішому рівні включають несподівано цікаву хореографію, пристойне силове навантаження і запальну музику. Може статися так, що силові тренування вам не до вподоби. Є безліч альтернативних варіантів у вигляді танцювальних класів, класів з елементами боксу, класів на розвиток гнучкості, які вам сподобаються.

Засиділися в офісі – потанцюйте під акомпанемент латиноамериканських заводних та пристрасних мотивів. Спробуйте освоїти самбу, джайф, румбу чи ча-ча-ча. Розвивайте пластику тіла, танцюючи соло чи парі! Танцювальні заняття в середньому тривають близько двох годин, але повірте, цього часу вам здасться замало. Найголовніше – бути життєрадісною і не лінуватися. Будьте завжди позитивною, і ваша фігура незабаром набуде контуру вашої душі.