Манікюр у стилі української вишиванки: Найкращі ідеї року

Дедалі більшої популярності в Україні набирає День Вишиванки. Сама ж вишиванка дуже гармонійно вписалася у різні образи. Українці навчилися комбінувати її не лише зі спідницею та підборами, а й зі стилем денім під сліпони. Пропонуємо прикрасити гарним орнаментом вишиванки та ваші нігтики, щоб завжди бути тренді.

Колірні рішення Серед колірної гами переважає червоний та чорний. Малюнок виходить дуже органічним та красиво доповнює будь-який образ. У випадку французького манікюру, орнамент слід наносити на лінії переходу квітів, відокремлюючи основну частину нігтьової пластини від нігтя безпосередньо. Також вдалим варіантом буде залишити класичний френч, нанісши орнамент на один із пальчиків руки. Можна нанести як на всю ширину нігтя, так нижче лінії переходу. Красиво також виглядатимуть квіти на білій частині френча. Маки та волошки – найкращий варіант. Доречними будуть і ягоди калини. Використовувати також можна орнаменти Петриківського розпису, який є гордістю українського зодчества. Френч можна робити не лише білим кольором, а й червоним, рожевим, чорним і навіть синім. Тільки варто пам’ятати про те, що чим темніший колір, то світліший має бути виконаний малюнок орнаменту, щоб вони не зливалися. Так, наприклад, якщо нігтик чорний, орнамент малюємо білим, жовтим або яскраво червоним. Якщо основний колір синій – малюнок жовтий або блакитний.

Прикрасити таким чином можна не тільки нігті на руках, а й на ногах, використовуючи такий же принцип оформлення. Якщо нігтьова пластина коротка, у разі слід відмовитися від надто складних малюнків і орнаментів. Вони виглядатимуть надто химерно. Якщо форма нігтя наближена до квадратної, орнамент вишиванки найвдаліше нанести на лінію переходу квітів або виділити один ніготь. Якщо нігтьова пластина овальна і довга – тут може бути вдалим будь-який обраний орнамент, є велике поле для фантазії. Віддати шану національному українському орнаменту з кожним роком стає дедалі простіше. Фантазія та вміння майстрів манікюру дозволять вам завжди бути у тренді. Манікюр у стилі вишиванки доречний, особливо разом із френчем, буде доречним як для офісних співробітників, так і для самовираження творчих особистостей.