4 маски для особи, які виконують свої обіцянки

Маска SOS для рук та обличчя OKOLO Hero Repair Mask,

Маска знімає основні ознаки чутливості лише за 10 хвилин. Відмінний засіб для тонкої, чутливої ​​шкіри. У формулу додали екстракти полину, шипшини та бузини, вони заспокоюють роздратовану і почервонілу шкіру, живлять і зволожують – суху, пом’якшують – стягнуту.

Приємний бонус — м’які очищувальні агенти розчиняють забруднення, що накопичилися. Безводна формула робить цю живильну маску ідеальною для використання навіть холодною та довгою зимою. До речі, засіб обожнює Олена Пермінова, модель та інфлюєнсер неодноразово рекомендувала маску передплатникам.

Антивікова маска для обличчя 3LAB

Маска Anti-Aging Mask помітно освітлює та вирівнює колір обличчя. Активно бореться з ознаками втоми та стресу, надаючи шкірі свіжості та пружності. Омолоджуючий ефект досягається за рахунок унікальної технології клітинного оновлення. Крім того, маска пом’якшує та заспокоює шкіру, усуває запалення та подразнення, спричинені впливом навколишнього середовища. Досить використовувати маску 2-3 рази на тиждень, результат не забариться.

Маска для обличчя з гіалуроновою кислотою з екстрактом червоної смоли RODIAL DRAGONS BLOOD

Маска для обличчя забезпечує миттєвий зволожуючий ефект. Охолоджувальна формула, що загоює, швидко заспокоює і відновлює шкіру. Колір обличчя вирівнюється, з’являється легкий рум’янець, почервоніння та запалення зменшуються. Засіб витрачається дуже економічно, невеликої кількості маски (з горошину) вистачає для ефективного зволоження обличчя.

Розгладжуюча маска-пілінг Milk & Peel Mask, Erborian

Маска-пілінг вже з першого застосування покращує колір обличчя і м’яко відлущує шкіру, роблячи її ідеально чистою та сяючою. Унікальна кремова формула складається з ензимів, що відлущують, для видалення ороговілих клітин і кунжутного молока для поліпшення мікрорельєфу шкіри.

Маска-пілінг містить живильне кунжутне масло, багата жирними кислотами і комплексом семи трав із заспокійливими та антиоксидантними властивостями. Вона зміцнює шкірний бар’єр та сприяє оновленню шкіри, забезпечуючи їй харчування та комфорт без почуття стягнутості.