Як викрити зраду чоловіка

Ви починаєте сумніватися у вірності чоловіка і хочете дізнатися правду, отримати підтвердження чи спростування своїх підозр. Не витрачайте час на походи до ворожок і поради бувалих подруг – просто придивіться до благовірного уважніше.

Зверніть увагу на зміни в поведінці чоловіка – він раптом став надзвичайно акуратним у питаннях зовнішнього вигляду. Накупив нового одягу, змінив парфум, почав проводити багато часу у ванній – це ознаки того, що чоловік дуже хоче комусь сподобатися. Вранці він довго одягається, ретельно перевіряючи свій одяг, зачісуючи і рясно поливаючись одеколоном. При цьому він завжди в піднесеному настрої, співає та посміхається, покидає будинок спішно.
Якщо чоловік раптом виявляє винахідливість у ліжку, робить щось нове або просить вас реалізувати його фантазії, тобто привід задуматися про те, де він усьому цьому навчився. Другий варіант зміни поведінки у ліжку – чоловік раптом стає байдужим до вас і всіма силами намагається уникнути близькості, прикриваючись безглуздими відмовками. Третій тип поведінки у разі адюльтера властивий подружжю, яке відчуває сильне почуття провини перед дружиною – вони починають раптом виявляти неймовірну ніжність, турботу та увагу у сексі.

Невірний чоловік починає по-іншому ставитись до дружини – його дратують її звички, риси характеру, він прагне усунутись від домашніх справ. Якщо раніше він завжди виявляв тривогу і хвилювався, коли ви десь затримуєтеся чи вирушаєте на вечірку без нього, то зараз він ставиться до таких речей байдуже, а іноді відкрито заохочує роздільне проведення часу.

Людина, яка завела роман на стороні, може часто говорити по телефону – вона дзвонить, приймає дзвінки навіть уночі, пише безліч повідомлень, а розмовляючи телефоном, завжди усамітнюється. Його часті відрядження (якщо раніше він працював в офісі), затримки та аврали на роботі теж повинні насторожити – особливо якщо грошей у сім’ї більше не стало. Навпаки, вашому чоловікові доводиться витрачати значні суми на догляд за іншою жінкою – квіти, подарунки, ресторани, спільний відпочинок.

Незвичайна поведінка чоловіка в будь-якому випадку має вас насторожити. Тільки не згущуйте фарби і не надавайте значення дрібницям – можливо, він просто готує вам сюрприз (відкладає гроші на подарунок, справді затримується на роботі, щоб заробити на відпустку тощо).