Перша зустріч із майбутньою свекрухою

Якщо чоловік вирішив познайомити вас зі своєю мамою, то можна сміливо говорити про його серйозні наміри щодо вас. Цю подію можна назвати новим етапом у відносинах пари, до якої потрібно бути підготовленою. Адже думка вашої майбутньої свекрухи про вас, як обраниці сина, може відігравати важливу роль у подальшому розвитку стосунків.

Перш ніж відбудеться ваша зустріч, ви повинні до неї ретельно підготуватися. Під час спілкування з коханим намагайтеся дізнатися якнайбільше інформації про майбутню свекруху. До моменту знайомства потрібно знати, що вона є, як особистість: ким працює, чим захоплюється, що любить, коли в неї день народження. Ці знання допоможуть знайти спільні теми для розмови.
Для такої зустрічі потрібно навіть одягатися по-особливому. Якщо ваш обранець зі звичайної родини, тоді і вбрання має бути максимально простим, а ви милою та скромною дівчиною. Для зустрічі з майбутньою свекрухою, яка є забезпеченою дамою з вищого суспільства, підберіть плаття дорожче, щоб виглядати гідною кандидатурою нареченої сина. У такому випадку можна і дорогі прикраси, і вбрання за останньою модою.

Напевно в гостях у майбутньої свекрухи вас пригощатимуть обідом або вечерею, або просто напоять чаєм. Правила застільного етикету ніхто не скасовував, тому стандартні знання в цій галузі вам знадобляться. А якщо ви потрапили в непросту сім’ю, то це буде однією з вимог, тому варто підготуватися ретельніше. Чи не зловживайте алкогольними напоями, можете випити трохи вина. Якщо трапезу готувала свекруха, відзначте її кулінарні здібності та подякуйте за частування.

У спілкуванні будьте відкритою, але не надто відвертою. Головне правило: більше слухаєте, ніж кажете, а якщо кажете, то думайте, що саме.

Постарайтеся не хвилюватися і бути спокійною, поводитися невимушено. Беріть участь у обговоренні всіх тем, у яких хоч трохи знаєтеся. Оскільки для матері її син найкращий, дайте їй зрозуміти, що ви вважаєте так само. Покажіть себе з кращого боку, не розхвалюючи свої переваги, адже скромність, як відомо, прикрашає. Залишіть про себе враження, як про приємну і виховану людину.

Якщо ви зазвичай курите, то на час перебування в гостях у свекрухи постарайтеся від цього утриматися, навіть якщо вона курить. І пам’ятайте, що головна зброя завжди і в будь-якій ситуації – це посмішка. Вона випромінює позитивні емоції та доброзичливість. Нехай ваша майбутня свекруха буде впевнена у тому, що її син зробив правильний вибір.