Професійний догляд за шкірою кожен день з косметикою Vichy

Експерт зі здорової шкіри – французька марка косметики Vichy www.vichy.ua зробить Ваш повсякденний догляд простим, приємним та ефективним. Офіційний сайт косметики Vichy в Україні пропонує величезний вибір якісної та безпечної косметики для обличчя і тіла.

Асортимент виробника

Коли бренд було створено, він орієнтувався більше на чутливу шкіру. Однак, зараз в каталозі можна знайти засоби для будь-якого типу дерми та різного віку. До речі, саме засновник компанії першим помітив, що люди мають свій тип шкіри, а значить і догляд має бути різним. Це стало справжнім прогресом в світі косметології. Великий вибір товарів бренду робить його ще більш популярним. Наразі, косметика Vichy представлена у наступних категоріях:

  1. Повсякденний догляд за шкірою будь-якого типу. Бренд пропонує креми, гелі для вмивання, скраби та емульсії, які контролюють жирний блиск, допомагають боротися з висипаннями, живлять та зволожують шкіру.
  2. Антивіковий догляд. Креми з колагеном та гіалуроновою кислотою ефективно борються зі зморшками, роблять дерму більш гладкою та пружною. Регулярне використання дає швидкий ефект, розрівнює мімічні зморшки.
  3. Продукція для догляду за волоссям. Це аптечні засоби, які не тільки нададуть Вашій шевелюрі сили та блиску, а й забезпечать лікування. Повернуть волоссю міцність, гладкість, зупинять випадіння локонів та навіть допоможуть вилікувати облисіння.
  4. Косметика для чоловіків. Це засоби для гоління та догляду після нього. Також можна знайти засоби догляду для чоловіків.
  5. Засоби для засмаги, що збережуть Вашу шкіру від негативного впливу сонячних променів. Є різні ступені захисту.
  6. Дезодоранти натурального походження.
  7. Декоративна косметика: безпечні тональні креми, флюїди та пудра для сухої, нормальної та проблемної шкіри.
  8. Окрема лінійка – це засоби для жінок, що зараз проходять через менопаузу. У цей час гормональний фон змінюється і потрібна особлива косметика.

В асортименті доступних продуктів Vichy можна вибрати повний комплекс засобів для догляду за обличчям та зоною декольте.

Чим Vichy відрізняється від інших брендів

Головна особливість цієї відомої компанії в тому, що всі продукти марки засновані на цілющій дії термальної води. Воду отримують з глибини 4000 метрів, з чистого джерела у вулканічному районі Франції. Вона насичена мінералами та мікроелементами, лікує шкіру, знімає запалення та почервоніння. Виробник завжди додає воду до своєї продукції, саме цим пояснюється легка текстура косметики та відсутність алергії на неї.

Виробник ретельно перевіряє якість продуктів у лабораторіях, під контролем лікарів дерматологів. Продукція не тестується на тваринах та не шкодить навколишньому середовищу. Також компанія постійно намагається зменшити викиди шкідливого газу під час виробництва.

Купувати Vichy можна в аптеках, куди товари надходять від постачальника напряму.