Дитячі торти для хлопчиків і дівчаток на замовлення в Києві від candyworld.com.ua

Хочете перетворити день народження дитини в яскравий і незабутнє свято? Компанія candy world вам в цьому допоможе. Ми готові подарувати солодку казку вашим дітям і виконати десерт за індивідуальним замовленням або з нашого каталогу.

Оригінальні торти на дитячі свята

Дитячий торт Лего Київ на замовленняЛюбое захід за участю дітей складно собі уявити без солодкого десерту. Його завжди з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. Багато дітлахи з самого початку свята очікують, коли ж в приміщенні згасне світло і в нього внесуть шикарний торт із запаленими свічками.

Всі торти, які ми пропонуємо до продажу, не просто красиві, а й смачні. Такі десерти в повній мірі відповідають нормам дитячого харчування. В процесі виробництва тортів кондитери candy world не використовують ароматизатори, замінники, штучні барвники та консерванти. Ми робимо вибір на користь натуральних і найсвіжіших інгредієнтів.

Ви можете вибрати в нашому каталозі торт для дитини будь-якого віку, як для хлопчика, так і для дівчинки.
Надзвичайно стильне, смачне і барвисте частування порадує самого винуватця або винуватицю торжества, викличе невимовний захват у всіх гостей свята.

Дитячі торти на 1 рік від Candy world

Перший день народження дитини — особливе свято. Ця знаменна подія, яка батьки хочуть відзначити по-особливому. Дуже зручно, що сьогодні не потрібно витрачати багато часу і сил на самостійне приготування десертів, а можна замовити гарний і смачний торт у справжніх професіоналів. Оформляючи замовлення на торт від Candy world, ви можете бути впевнені, що він буде не тільки максимально свіжим і привабливим зовні, а також не викличе проблем зі здоров’ям у дітей і дорослих — гостей свята. Важливі моменти, на які варто звернути увагу!

Ціна дитячих тортів на сайті нашої компанії вказана за 1 кг

У більшості випадків мінімальна вага тортів по індивідуальному замовленню — не менше 2-3 кг. Розраховуючи необхідну вагу торта, виходите з 250 г на кожного гостя. Оформляти замовлення на торт бажано заздалегідь, як мінімум, за 1-2 тижні, щоб наші кондитери мали можливість закупити всі необхідні інгредієнти і виготовити торт точно в термін. До ваших послуг доступна послуга швидкого виготовлення торта — протягом від 1 до 3 діб.

Скільки коштують дитячі торти від Candy world?

Ознайомитися з асортиментом тортів ви можете в електронному каталозі на нашому сайті http://candyworld.com.ua/children-cake.html. У більшості випадків вартість торта не залежить від обраної начинки, а визначається складністю декору. У нас на сайті ви знайдете торти в широкому ціновому діапазоні — від більш бюджетних, до самих ексклюзивних варіантів.

Який торт вибрати?

Торти для дівчаток. Ніжні, романтичні, грайливі. При оформленні таких десертів найчастіше використовуються світлі тони, квіти, всілякі їстівні намистинки, мереживо, лялечки, казкові поні, інший орнамент.
Торти для хлопчиків. Найбільш популярні варіанти — торти з кораблями піратів, машинками, танками, персонажами диснеївських мультфільмів. Особливо оригінально і стильно виглядають тортики у вигляді конструктора Lego і легендарних комп’ютерних ігор.

Що стосується форми торта, то вона також може бути будь-який:

  • Коло. Класичний варіант торта, на який без найменших проблем лягає мастика. Такий торт може бути як одне, так і багатоярусним.
  • Прямокутник. Підійде для великих компаній, коли є необхідність розрізати десерт на невеликі однакові порції.
  • Тривимірні фігурки. Торти у вигляді Сімпсонів, оленя Бембі, Посіпаки, торт Лего стануть найбільш запам’ятовується деталлю дитячого свята.

Як замовити торт?

Щоб оформити замовлення на торт з доставкою, зробіть це одним із зручних для вас способом:

  1. На сайті компанії;
  2. У телефонному режимі за допомогою наших консультантів;
  3. Безпосередньо завітавши до офісу компанії Candy world.

Звернення до нас виявиться вірним рішенням у будь-якому випадку. Замовивши у нас торт всього лише один раз, ви, напевно, вже незабаром прийдете до нас за другим.