Зручний інтернет магазин натуральної косметики Ланталь

Lantale.com.ua — кращі бренди натуральної косметики на одному сайті

На українському ринку з’явилося багато брендів натуральної косметики, які гідні вашої уваги. Але, як правило, продаються вони тільки на сайтах виробників. І щоб поповнити запаси натуральних косметичних засобів, потрібно робити замовлення в різних місцях. Погодьтеся, не дуже зручно.

З появою інтернет-магазину Lantale натуральна косметика в Україні стала доступнішою, а онлайн-шопінг — зручніше. На сайті зібрані кращі торгові марки натуральної та органічної косметики з тих, які представлені на вітчизняному ринку. Серед них відомі та популярні бренди HILLARY, Joko Blend, Marie Fresh Cosmetics, Sativa, White Mandarin, Daeng Gi Meo Ri та багато інших, які вже завоювали довіру у споживача.

 З магазином Ланталь ви економите відразу два цінних ресурси: час на пошуки продукції і гроші за доставку. В інтернет магазині натуральної косметики Ви завжди знайдете широкий асортимент якісної косметичної продукції та доступні ціни на неї, акційні та подарункові пропозиції. Також на сайті вказано детально склад косметики та відгуки покупців, щоб вам було легше прийняти рішення про покупку необхідного для Вас натурального засобу.

Порівняння товарів: для максимального комфорту покупців

Іноді важко вибрати відповідний крем або шампунь із сотень пропозицій. У одного ціна нижча, а в іншого склад кращий. Ось і доводиться кілька разів перегортати каталог в пошуках ідеального варіанту. Вам знайома ця проблема? Фахівці та розробники інтернет магазину Ланталь її вже вирішили, додавши супер корисну опцію «Порівняння товарів» за важливими характеристиками. Вам достатньо кликнути на вподобані продукти, а потім порівняти їх за такими параметрами:

• Призначення та етапи догляду

• Спосіб застосування

• Тип шкіри або волосся

• Активні компоненти

• Вік та стать

• Склад

• Термін та умови зберігання

• Бренд

• Країна виробник

• Об’єм

• Ціна

Маючи перед очима детальне порівняння, зробити правильний вибір буде набагато простіше.

Ланталь розповідає все про склад косметики

А бувало у вас таке: читаєте склад косметики і не знаєте половину компонентів? І адже чим більше в складі незнайомих слів, тим підозріліше здається продукт, правда? В магазині Ланталь передбачили це і зробили на сайті довідник складів. З ним ви станете справжнім експертом в питанні косметики, адже для кожного товару є розшифровка компонентів в складі.

Крім назви вказано вплив на шкіру або волосся, походження інгредієнта і навіть його шкода для організму, якщо такий є.

Так-так, в інтернет магазині розповідають всю правду, щоб ваш вибір був максимально усвідомленим, а головне — щоб косметика приносила вам тільки користь. Це справжня цінність та пріоритет інтернет-магазину Lantale.

Переваги сайту Lantale.com.ua

Ваше замовлення вже готове до відправки

Поки що технології не дозволяють завантажувати косметику з інтернету. Але не турбуйтеся, адже  фахівці Ланталь організували для вас максимально швидку доставку. Замовлення відправляються щодня і навіть у неділю, щоб ви швидше змогли спробувати новий крем або маску.

Бездоганна якість за приємною ціною

Компанія працює з виробниками напряму, тому ціна для клієнтів інтернет-магазину Lantale найвигідніша на ринку. Крім того, пряме співробітництво гарантує високу якість, справжність товарів і відмінні терміни придатності.

Ваш час — на вагу золота

Розробники інтернет магазину Lantale зробили все можливе, щоб ви отримали максимум комфорту і витратили мінімум часу при оформленні замовлення. Для цього на сайті є докладна інформація про продукцію, способи оплати та доставки. Заявки приймаються автоматично без втручання менеджера. Роботи інформують про отримання заявки і її відправлення, а також повідомляють номер ТТН. Ніяких дзвінків з перепитуванням даних, ніяких додаткових продажів по телефону і нав’язування акцій. Все швидко, чітко і зручно.

В Ланталь.ком.юа вивчили потреби клієнтів, їх проблеми та бажання, поставили себе на місце покупців. Постаралися врахувати абсолютно все з однією метою — зробити натуральну косметику популярної, впізнаваною, а її покупку комфортною та доступною для жінок з усіх куточків України.

З Lantale піклуватися про свою красу легко!