Компанiя «Valeotrikotage» розповість про класифікацію трикотажу за різними властивостями — 4 види полотен

Трикотажні вироби користуються великою популярністю, оскільки вони мають безліч плюсів. І на сьогоднішній день є величезний вибір різної продукції і матеріалів, які відносяться до такого полотна.

При цьому, такі вироби виготовляють за допомогою спеціальних технологій, тому що це полотно має особливу живильну структуру, завдяки якій і є таким гнучким, еластичним, м’яким і комфортним.

Дівчата особливо люблять одяг з трикотажу, оскільки цей матеріал відмінно сідає по фігурі, повторює її форми, при цьому він не сковує рухи і є досить практичним.

Виробник трикотажу для дітей і дорослих valeotrikotage.com

 

До того ж, кожен вид такого матеріалу має свої власні особливості, характеристики, які і визначають тип виробів, які з нього можна виготовити. Існує навіть певна кваліфікація, завдяки якій розрізняють такі.

Класифікація трикотажу за різними властивостями

  1. Їх поділяють за призначенням, оскільки є трикотаж, який використовуються для виготовлення верхнього одягу, для нижньої білизни, для головних уборів, для колготок і шкарпеток, рукавичок, хусток і шарфів.

  2. За своїм складом вони бувають однорідні, тобто складаються всього з одного виду волокна. Часто туди входить бавовняна, вовняна пряжа, віскозні нитки й ін. І є неоднорідні, які складаються з декількох видів волокна. До них відносять бавовняно-віскозні, з додаванням вовни і бавовни, віскози, капрону і так далі.

  3. При цьому, вони також розрізняються за способом виготовлення. Бувають поперечно-в’язані та осново-в’язані.У першому випадку найчастіше вироби виготовляють з гладі, яка є однорідним полотном, який має гладку лицьову поверхню. Або це може бути інтерлог, в складі якого є 2 гумки. Гумка — це спеціальне подвійне полотно, яке відрізняються своєю великою розтяжністю.

  4. І, само собою, розрізняють і за видом таких виробів. Це різні светри, джемпери, жакети, кардигани, боді, топи і балеро. Тут можна виділити і верхній трикотаж, до якого належить верхній одяг — пальто, куртка, піджак, комбінезон, накидка, або ж вільні, легкі вироби у вигляді сукні, спідниці, штанів або халатів.

Але, через великий попит на такі вироби, зараз дуже легко придбати підробку, яку навіть важно буде відрізнити від оригінального матеріалу. Саме тому треба віддавати перевагу тільки надійним виробникам.

І в цьому випадку краще всього звернутись до «Valeotrikotage», бо це найкращий виробник трикотажу для дітей і дорослих, який користується великим попитом та має безліч гарних відгуків від задоволених клієнтів.

Тому, якщо Ви також вирішили приєднатися до числа цих людей, скоріш звертайтесь на наш сайт: valeotrikotage.com, де Вас чекає гарний та якісний одяг.