Вибір зимового плаття: що слід знати

Придбання сукні для зимового періоду — відповідальна і непроста задача. З одного боку, сучасний ринок одягу переповнений виробами найрізноманітніших фасонів. Але з іншого — підібрати той варіант, який буде ідеально сидіти по фігурі, не так уже й просто. Потрібно врахувати масу чинників, які посприяють оптимальному вибору.

Серед таких важливих моментів — матеріал, фасон, відповідність оформлення сукні актуальним модним трендам, якість фурнітури і ін. Якщо ви перебуваєте в пошуку плаття, зверніть увагу на сукні, які представлені в асортименті магазину жіночого одягу Candy Style https://candy-style.com.ua/ua. Купити зимове плаття в цьому онлайн-магазині можна дуже вигідно. Асортимент великий, а ціни — лояльні.

Пропонуємо ознайомитися з декількома слушними рекомендаціями, які допоможуть вдалому підбору стильного і жіночного сукні.

3 актуальні поради з вибору сукні для зими.

Щоб купити тепле плаття вигідно, важливо співвіднести модні тренди з особливостями своєї фігури. На щастя, сучасна мода дуже демократична, тому є маса варіантів того, як підібрати наряд, який буде підкреслювати достоїнства, приховувати недоліки і виглядати актуально відповідно до існуючих трендами. 3 головних показника, на які слід звернути увагу при покупці, це:

  • фасон;
  • тканина;
  • фурнітура.

Варто кожен з цих параметрів розглянути більш докладно. Отже, приступимо.

ФАСОН ПЛАТТЯ

Від фасону, в першу чергу, залежить те, як буде сидіти на вас плаття. Є кілька закономірностей, знання яких дає можливість підкреслити плюси фігури, одночасно замаскувавши мінуси. Вони такі:

  • плаття з силуетом «трапецією» дає можливість приховати недоліки в області талії;
  • модель з широкою відрізною спідницею на поясі також здатна зробити на талії вдалий акцент, а ще вона дозволяє замаскувати проблемні зони в області стегон;
  • сукня-сорочка добре виглядає на тих жінок, які звикли до спортивного стилю і динаміки, відчуваючи себе незграбно в одязі інших фасонів.

ТКАНИНА

Що стосується тканини, то тут важливі не тільки тип і фактура, але і принт. У магазині Candy Style ви побачите сукні різних кольорів та з різними принтами. Тут ви можете придбати теплу сукню з вовни, щільного трикотажу, костюмного матеріалу і безлічі інших тканин. Для тих, хто володіє стрункою фігурою, будь-яке вбрання буде доречним. Якщо ж у вас є необхідність замаскувати проблемні місця, то уникайте принтів з широкими горизонтальними смужками, великими квітами і геометричними фігурами.

ФУРНІТУРА

Ну і фурнітура — ще один суттєвий елемент будь-якого плаття. Від якості замків, гудзиків і декоративних елементів залежить зручність сукні і її стильний вигляд.

В’язані наряди — оптимальний варіант для зими.

Ідеальний формат сукні, яке поєднує в собі красу, тепло і комфорт для зими — це в’язані моделі. Вони можуть бути у вигляді подовженого светри, жіночного вбрання з відрізною спідницею і кулиской, стильного варіанта оверсайз. В Candy Style можна побачити всі перераховані стилістичні рішення і підібрати те, що для вас підійде найкраще.

Запрошуємо вибрати і купити в’язане плаття тут: https://candy-style.com.ua/ua/katalog-tovarov/plat-ja/vyazanie-platia/